Utility Associates wint Amazon's 2018 Partners in Innovation Award

De categorie Partners in Innovatie award erkent APN Technology Partners die een programma of dienst implementeren namens een overheid of schooldistrict.

Eerstehulpverleners lopen altijd het risico van taakverzadiging bij het nemen van beslissingen van leven of dood. Handmatig bediende body camera's en video systemen in de auto zijn afhankelijk van een agent die niet vergeet ze aan te zetten. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat agenten 3 van de 5 keer de video-opname op handbediende body cameras niet startten, terwijl volgens het beleid de video-opname wel had moeten plaatsvinden. Utility's BodyWorn en In-Car Video systemen integreren audio, video en tactiele AI om de beleidsregels voor video-opnames te automatiseren. Geluidsherkenning van geweerschoten activeert automatisch de opname en smart slaat audio en video van voor de gebeurtenis op wanneer een geweerschot in de buurt van een agent plaatsvindt. Slimme holsters beginnen automatisch met opnemen wanneer een wapen wordt getrokken. In-Car Video AI legt automatisch kentekennummers vast voor onmiddellijke analyse.