2017 AWS City on a Cloud Innovation Finalisten - Benton AR PD, Lawrence IN PD

Van gezondheidszorg tot nutsbedrijven en van vervoer tot stadsplanning, lokale en regionale overheden omarmen innovatie. Bekijk wat deze instanties en hun partners doen om de overheid vooruit te helpen ten behoeve van hun burgers. 

Finalisten - Best Practices Award (Midsize)

Benton AR Politie Departement

De politie van Benton rust haar agenten uit met de nieuwste op het lichaam gedragen technologie en videocommunicatiesystemen voor in de auto. Het doel was om een alles-in-één, geautomatiseerd systeem te ontwikkelen dat naadloos aansluit op hun huidige routine. Het door AWS ondersteunde BodyWorn systeem en het AVaiL Web Cloud Storage Platform automatiseren het handmatige proces van het branden van schijven met videobewijsmateriaal voor rechtbankdoeleinden. Dit systeem wordt momenteel gebruikt door de rechtbank en er zijn plannen voor uitbreiding naar de rechtbank.

Lawrence IN Police Department

Om de openbare veiligheid te verbeteren, misdaad te verminderen en vertrouwen op te bouwen tussen de politie en de burgers die zij dienen, werkt het politiebureau van Lawrence samen met BodyWorn by Utility voor het leveren van Body Worn Camera technologie. Het project maakt gebruik van AWS voor de opslag en analyse van big data. Video- en audio-opnames die door politieagenten worden verzameld, worden onmiddellijk en moeiteloos geüpload in een veilige, versleutelde opslagomgeving.

Bron artikel - AWS