UTILITY, INC. EN FIELD FORENSICS CANADA KONDIGEN PARTNERSCHAP EN UITBREIDING OP DE CANADESE MARKT AAN

Field Forensics Canada wordt de officiële wederverkoper van Utility's geavanceerde oplossingen voor het vastleggen, analyseren en beheren van digitaal bewijsmateriaal.

Aangezien 2022 gekenmerkt blijft door een steeds grotere vraag naar transparantie tussen wetshandhavers, eerstehulpverleners en de gemeenschappen die zij dienen, zal dit partnerschap met wederverkopers de Canadese agentschappen de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een reeks geavanceerde technologieën, waaronder:

"Al in 2022 hebben we ons bereik in de VS met succes uitgebreid met 48 nieuwe partners en 9.202 nieuwe apparaten op het Utility-platform. We hebben een sterke vraag gezien naar onze unieke technologieën, wat de voortdurende inzet onder wetshandhavers illustreert om het hoogste niveau van transparantie en verantwoording te tonen," aldus Stuart Mallory, VP International Business voor Utility. "Dit partnerschap met FFI zal ons helpen instanties in heel Canada te bereiken die op zoek zijn naar oplossingen, en we zijn verheugd deze first responders en hun gemeenschappen te ondersteunen."

Over Field Forensics Canada

Field Forensics Canada (FFI) levert politiediensten en particuliere beveiligingsbedrijven een uitgebreid assortiment producten, variërend van systemen voor digitaal bewijsmateriaalbeheer, explosievendetectie, -beperking en -insluiting, tot drugsdetectiekits voor een hele reeks verdovende middelen (waaronder heroïne en fentanyl) en röntgencontrolesystemen.